Mid/TY speeldag/toernooi op 7 Juni in Utrecht

De plek waar je de planning van de toernooien kunt terug vinden. Zowel voor FoW als TY
Plaats reactie
FoW.Utrecht
Kapitein
Berichten: 77
Lid geworden op: vr jun 02, 2017 8:12 am

Mid/TY speeldag/toernooi op 7 Juni in Utrecht

Bericht door FoW.Utrecht » di mei 19, 2020 12:08 pm

Hallo allemaal,

Zoals jullie weten hebben Wouter en ik afgelopen maart besloten om het toernooi van 7 juni te schrappen in verband met het Corona virus. Nu zijn we een aantal weken verder en langzaam maar zeker worden er her en der versoepelingen in de maatregelen aangekondigd. Één van die versoepelingen is dat er vanaf 1 juni weer in groepsverband activiteiten kunnen worden gedaan mits er aan de regels wordt gehouden. Ook onze vaste locatie in Utrecht laat weer activiteiten toe. De datum van ons toernooi is nog beschikbaar voor ons en daarom willen we graag wat organiseren voor jullie. Ons idee is als volgt:

Een “light” toernooi. Dat wil zeggen. Een klein toernooitje (naar ons idee Mid war of Team Yankee – of allebei een beetje, want Late doen we na de zomer met een groot D-Day toernooi) met 2 battles per speler op de dag. Dus als de helft mid wil en de andere helft TY organiseren we het allebei, met een winnaar op elk systeem. Mocht de overgrote meerderheid 1 van de opties prefereren dan doen we dat waarschijnlijk, maar als er ruimte is kan er altijd wat naast.


Wat we graag van jullie willen weten is:

Willen jullie langskomen voor een toernooitje van 2 games op 7 Juni in Utrecht? Zo ja, zou je graag Mid war of TY spelen? (en evt axis/allied, NATO/WARPAC zodat we kunnen kijken wat we die dag kunnen organiseren voor jullie).

Wij denken dat met de huidige regels we prima een ontspannen dagje kunnen gamen! We horen graag van iedereen wat de voorkeuren zijn. Reageer op dit topic of stuur ons je reactie per mail naar FoW.Utrecht@gmail.com

Gezien het niet al te lang duurt voordat het 7 juni is, wacht niet te lang met reageren! Het is erg handig voor ons als organisatie om snel in beeld te hebben wat de wensen zijn en wie er willen komen. Gezien het aantal spelers dat we gaan toelaten (zie hieronder) zal het een beetje wie het eerst komt wie het eerst maalt worden.

We zien jullie erg graag op de 7de in Utrecht! Wij staan ook te popelen om weer wat te organiseren!


Praktisch omtrent de Corona regels en voorschriften:

Om goed aan de voorschriften te kunnen voldoen zullen we max 12 spelers toelaten. Een 6 tal tafels is goed neer te zetten met het in acht nemen van de 1,5 meter regel. 30 man zou toegestaan zijn maar dat is volgens ons veel te veel om verantwoord samen in de zaal te kunnen zijn.

Wij vragen natuurlijk aan iedereen met klachten om thuis te blijven! Ook al levert dit een last minute opzegging op, wij gaan er vanuit dat iedereen verantwoordelijk genoeg is om dit te doen mocht dit nodig zijn. Gezondheid gaat altijd voor!

Reis liever niet met het OV naar de locatie. Het OV is nog steeds niet bedoeld voor reisjes ter vermaak en ik denk dat een toernooitje daar ook onder valt. Probeer samen te reizen met een medespeler, maar ga niet met 5 man in de auto zitten.

Tijdens het toernooi zorg je voor eigen materiaal. Zit niet aan de modellen/dobbelstenen/rolmaat/regelboeken van je medespelers. Houdt altijd 1,5 meter afstand, ook als je even aan de andere kant van de tafel moet zijn.

Mochten er nog andere vragen of opmerkingen zijn dan kan je ons altijd even mailen op FoW.Utrecht@gmail.com!

FoW.Utrecht
Kapitein
Berichten: 77
Lid geworden op: vr jun 02, 2017 8:12 am

Re: Mid/TY speeldag/toernooi op 7 Juni in Utrecht

Bericht door FoW.Utrecht » di mei 19, 2020 12:08 pm

TLDR: Klein MW of TY Toernooitje op 7 Juni in Utrecht. Voor meer info en interesse mail ons op FoW.Utrecht@gmail.com!

FoW.Utrecht
Kapitein
Berichten: 77
Lid geworden op: vr jun 02, 2017 8:12 am

Re: Mid/TY speeldag/toernooi op 7 Juni in Utrecht

Bericht door FoW.Utrecht » di mei 19, 2020 12:12 pm

En het spreekt natuurlijk voor zich dat dit alles onder voorbehoud is. Als de voorschriften wijzigen voor die dag en het toch niet kan/mag zal het geannuleerd worden.

FoW.Utrecht
Kapitein
Berichten: 77
Lid geworden op: vr jun 02, 2017 8:12 am

Re: Mid/TY speeldag/toernooi op 7 Juni in Utrecht

Bericht door FoW.Utrecht » wo jun 03, 2020 1:55 pm

Helaas is er niet genoeg animo. Wellicht toch nog wat te vroeg. We gaan 7 juni niet spelen.

We zullen ons nu gaan richten op het D-Day toernooi in de herfst. Hou FoW.Utrecht in de gaten, we zullen snel met meer info komen!

Stay safe en tot snel allemaal.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten